Ehdot

Tämä verkkosivusto on Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n (0181284-4) hallinnoima verkkokauppa.

Asiakaspalvelu toimii sähköpostin kautta, info@narpesgolv.fi tai verkkokaupassa ilmoitetun puhelinnumeron kautta. On toivottavaa, että yhteydenpito hoidetaan sähköpostin kautta, koska tuotetilaukset tehdään internetin kautta. Logistiikan hoitaa pääasiassa Posten AB / Posti OY.

Mittatilaustuotteet, jossa päätyosat saumataan, tilataan aina verkkokaupan CarpetDiem.fi:n kautta. Tuotteet maksetaan verkkosivuilla mainitun maksutavan mukaisesti. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle pääasiassa Postin Postipaketilla, vaihtoehtoisesti Kotipaketti toimituksella. Tarvittaessa voidaan käyttää myös toisia kuljetusyrityksiä.

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy pidättää oikeuden muutoksiin koskien lakeja ja säännöksiä internetin kautta tapahtuvasta vähittäiskaupasta ja muusta kaupankäynnistä. Näihin kuuluvat myös muutokset ja täydennykset sopimusehtoihin, hintoihin, mallistoihin, maksuihin, toimituksiin sekä Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n verkkosivuston ja verkkokaupan navigointiin ja käyttöön. Muutokset ovat aina voimassa siitä päivämäärästä lähtien, kun Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy on lanseerannut ne verkkosivustolle ja verkkokauppaan.

Riippuen siitä, mitä verkkoselainta käytetään verkkosivuston ja verkkokaupan tuotteiden värit voivat vaihdella.

Käytävämattojen leikkaus ei ole millimetritarkkuudella. Saumauslanka voi myös reunustuksen yhteydessä lisätä muutama millimetri käytävämaton molempiin päätyihin. Käytävämattojen leveydessä on + / - 3% toleranssipoikkeama maton leveydestä. 

Käytävämatot leikataan aina suorassa kulmassa asiakkaan antamien mittojen mukaan. Mattoja ei kuviokohdisteta, mikä tarkoittaa että kuvio ei välttämättä ole sama molemmissa päädyissä. Koska kudottu kuvio ei aina kulje kohtisuoraan maton poikki, tämä voi joskus poiketa hieman suoraan leikatuista ja reunustetuista päädyistä.

Reunustus tehdään maton väriin sopivasta langasta. Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy

pyrkii aina löytämään mahdollisimman sopivan värin. Reunustus ommellaan aina suorilla kulmilla.

Reklamaatiota ei näin ollen voida tehdä yllä mainittujen tekijöiden perusteella.

Tilaus / Sopimuksen teko

Asiakas tilaa aina mittatilaustuotteita Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n verkkokaupasta.

Yksityiskohtaiset ohjeet Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n verkkokaupassa ostamiselle ovat asiakkaan käytettävissä verkkokaupassa. Verkkokaupassa ostamisen ohjeet ovat sopimusehtojen mukaisia.

Mittatilaustuotteiden tilausta tehdessään asiakkaan on annettava nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. Tilauksen yhteydessä annettavat yhteystiedot (sopimuksen teon ajankohta) ovat Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n käyttämät tiedot ollessaan yhteydessä asiakkaaseen ja toimittaessaan tilatun tuotteen. Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy ei vastaa sopimusajankohdan jälkeen tehdyistä muutoksista.

Mittatilaustuote/tuotteet, maksutapa, toimitustapa ja hinta ovat asiakkaalle nähtävissä, kun tilaus hyväksytään ja lähetetään Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:lle.

Asiakas on aina vastuussa tilauksestaan, kuten esimerkiksi tuotteen ominaisuuksiin ja tilaus- ja toimitusehtoihin tutustumisesta, sekä oman harkinnan mukaan tilauksen tarkistamisesta ennen kuin se lähetetään edelleen Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:lle. Asiakkaan Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:lle lähettämä tilaus on sitova sopimus.

Tilaus katsotaan molempia osapuolia sitovaksi sopimukseksi, eikä kumpikaan osapuoli voi omakätisesti muuttaa tehtyä sopimusta. Molemmat osapuolet ovat sitoutuneet täysin noudattamaan sopimusajankohdalla voimassa olevat tilaus- ja toimitusehtoja. Tilausta 

tehdessään asiakkaan katsotaan ymmärtäneen tilaus- ja sopimusehdot, tuotteen ominaisuudet, voimassaolevat tarjoukset ja toimitusajat ja tuotetietojen sisällön, esimerkiksi sen, että tuotteiden värit todellisuudessa voivat erota hieman verkkokaupassa olevista kuvista.

Asiakas saa tilausvahvistuksen Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n käsittelemästä ja hyväksymästä tilauksesta. Tilausvahvistus lähetetään asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen, viimeistään päivän sisällä tilauksen tekemisestä. Tilausvahvistus sisältää tilausnumeron, Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n yhteystiedot, asiakkaan yhteystiedot, tuote/tuotteiden hinta ja toimituskulut.

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy on sitoutunut toimittamaan tuotteen sopimusajankohdalla voimassa olevien hintojen, ominaisuuksien ja tilausehtojen mukaan. Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy on kuluttajansuojalain mukaan velvollinen viipymättä ilmoittamaan asiakkaalle, jos tuotteen ominaisuudet tai toimitusajat ovat muuttuneet verrattuna verkkokaupassa esille tulleeseen sopimusajankohdalla. Tällaisessa tapauksessa asiakkaalla on oikeus vaihtaa tuote tai keskeyttää tilaus.

Maksuehdot / Maksutapa

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n verkkokaupassa tehdään sitovat tilaukset, kun taas Klarna Bank hoitaa maksuliikenteen.

Klarna Checkout-palvelussa asiakas voi kätevästi tunnistautua vastaamalla eräisiin yksinkertaisiin kysymyksiin ja sitten valita parhaiten sopiva maksutapa (lasku, osamaksu, verkkopankki tai luottokortti). Kaikki maksutavat ovat turvallisia ja luotettavia. Käyttämällä Klarna Checkout-palvelua asiakas hyväksyy Klarna OY:n ehtoja, jotka löytyvät verkkokaupan kassasta / (ostoskorin kautta). Mikäli maksusta on kysyttävää, pyydetään ystävällisesti asiakasta ottamaan yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun. Yhteystiedot ja muut tarpeelliset tiedot ovat saatavilla osoitteesta:  https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu.

Hinta

Tuotteiden hinnat ovat aina voimassa siitä päivästä / päivämäärästä alkaen, kun ne päivitetään Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:n 

verkkokaupassa, ja hintoihin sisältyy 24% arvonlisävero.

0,5 - 0,99 jm:n tilauksiin lisätään 10,00 euron pientilauslisä.

Posti OY:n ”Kotipaketti”-palvelusta veloitetaan 5,00 euron lisämaksu. (Katso myös kohta Toimituskulut).

Tuotteiden hinnat voivat muuttua erilaisista olosuhteista johtuen, mutta jokaista tilausta käsitellään tilaus-/sopimusajankohdalla voimassa olevien hintojen, toimitusaikojen, ominaisuuksien ja sopimusehtojen mukaan.

Toimitus / kuljetus

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy sitoutuu toimittamaan tuotteet asiakkaalle annetun toimitusajan sisällä Suomen mantereella, normaalisti 2-5 työpäivässä. Suomen mantereen ulkopuolisia toimituksia varten pyydämme Teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numerolla +358 6 22 42 305 ma-pe klo 09 – 16 tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla narpesgolv@gmail.fi.

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy ei kuitenkaan voi vastata ylivoimaisista esteistä, eli sellaisista olosuhteista johtuvista myöhästyksistä, joihin yritys ei voi vaikuttaa, kuten esimerkiksi toimittajien tuotantotekniset tai muut vastaavanlaiset ongelmat. Koska sataprosenttisen varaston ylläpitäminen ei ole mahdollista, voi mittatilaustuotteiden toimitusaika joskus olla pitempi.

Samalla Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy pidättää oikeuden toimittaa tuotteita yllä mainittua toimitusaikaa nopeammin.

Kaikki lähetykset ovat pakattuja tai suojattuja. On tärkeä, että vastaanottaja / asiakas tarkistaa sekä pakkauksen että sisällön vastaanottaessaan toimituksen. Mahdollisesta kuljetusvauriosta on mainittava rahtikirjassa tai postiosoiteasiakirjassa.

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy on kuluttajansuojalain mukaan velvollinen viipymättä ilmoittamaan asiakkaalle muutoksista koskien tuotteen saatavuutta, toimitusaikaa, laatua ja ominaisuuksia.

Toimituksen asiakkaalle hoitaa pääasiassa Posti OY. Kuljetuspalvelun toimittaja huolehtii tuotteen/tuotteiden toimituksesta voimassa olevien toimitusaikojen sisällä. Kuljetuspalvelun toimittaja ottaa yhteyttä asiakkaaseen joko noudosta (saapumisilmoitus) tai jakeluajankohdasta.

Mikäli asiakas tilaa enemmän kuin yhden tuotteen, tuotteet voivat saapua erillisinä lähetyksinä. Liukuesteet toimitetaan aina sen tuotteen kanssa, jonka mukana ne on tilattu.

Toimituskulut

Tuotteen hintaan sisältyy toimitus postipaketilla Postin palvelupaikkaan. Kotiinkuljetuksesta (Postin "Kotipaketti"-palvelu) veloitetaan 5,00 euron toimitusmaksu per paketti. (Hinta koskee lähetyksiä maksimitilavuudella 120cm * 60cm *60cm ja maksimipainolla 35kg).

Palautusoikeus

Koska tuotteet ovat mittatilauksia palautusoikeutta ei ole.

Tilauksen peruutus

Närpes Golv Ab - Närpiön Lattia Oy:lle lähetettyä tilausta ei voida peruuttaa, koska ei ole takuuta siitä, ettei leikkausta olisi jo tehty. 

Reklamaatio

Kuljetuksessa vahingoittuneesta tuotteesta on välittömästi ilmoitettava kuljetusyritykselle tai tuotetta luovuttavalle asiamiehelle. On tärkeä, että tuotteen asiakas/vastaanottaja tarkistaa pakkauksen ja sisällön vastaanottaessaan sitä, ja että mahdollisista kuljetusvaurioista, miten ne on havaittu ja mistä ne ovat aiheutuneet mainitaan rahtikirjassa tai postiosoitelapussa. Kuljetusyhtiön edustajan on allekirjoitettava kyseessä oleva asiakirja. Tämän lisäksi myös myyjälle on ilmoitettava kuljetusvauriosta osoitteeseen info@narpesgolv.fi.

Muut ehdot ja vastuut

Tuotteita tulee käyttää ainoastaan siihen tarkoitukseen, mihin ne ovat tarkoitettuja. Erilaiset olosuhteet, rasitukset, lämpötila, kosteus ja muut muuttuvat olosuhteet ovat asiakkaan omalla vastuulla.