Meistä

CarpetDiem.fi – käytävämatot sinun makuusi, tyyliisi ja pituutesi – nopeasti ja yksinkertaisesti

CarpetDiem.fi tarjoaa sinulle yksinkertaisen, nopean ja joustavan ratkaisun mittatilaustyönä tehdyistä, trendikkäistä käytävämatoista kotiisi, yritykseesi, ulkotilaasi jne. CarpetDiem.fi on osa Värisilmäliikettä Närpiön Lattia OY.

Käytävämattomme ovat 80 cm leveitä ja niitä saa 0,5- 25 juoksumetrin* pituuksina molemmat päädyt reunustettuina (päärmättyinä) yhteensopivalla langalla. Saatuamme tilauksesi tavoitteemme on toimittaa tuote seuraavan kahden-kolmen työpäivän aikana. Halutessasi tuote lähetetään suoraan kotiovellesi.

Mallisto koostuu kolmesta eri käytävämattotyypistä – Atmosphere ja Coffee sisätiloihin, kun taas Patio on sataprosenttisen vedenkestävä ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Patio tarjoaa siten mahdollisuuden sisustaa parvekkeesi, terassisi ja ulkotilasi matoilla, joita ei tarvitse poistaa sateelta.

CarpetDiem.fi:n mattomallistosta löytyy sekä moderneja kuvioita että perinteisiä maalaisia malleja.  Mallisto kootaan Euroopan mantereella hallitsevista trendeistä ja muodista.  Mallit valitaan sopimaan pohjoiseurooppalaiseen makuun ja elämäntapaan.

Mallistoamme pidetään tietoisesti rajoitettuna, jotta sinun on asiakkaana helpompi löytää juuri sinulle ja tarpeeseesi sopiva malli.

Täytä käytävämaton toivottu pituus pituuskohtaan ja kaikkien tuotteiden hinnat lasketaan. Valitse lempimattosi ja laita se ostoskoriin ja mene kassalle tilauksen loppuunsuorittamiseksi. Kassalla voit vielä valita, mikäli haluat maton alle laitettavan liukuesteen sekä mikäli haluat, että matto toimitetaan suoraan kotiisi.

*) Maksimipituus riippuu tietyn tuotteen pituudesta koko rullana. Tämä on normaalisti 25 jm. Huomio, että toimituskulut lisätään yli 35 kg painaviin tilauksiin. Toimitusaika voi myös olla pitempi, kun kyseessä on noin 15- 25 jm:n pituisia käytävämattoja.

carpetdiem, om oss