Om oss

CarpetDiem.fi –  gångmattor enligt din smak, stil och längd – snabbt och enkelt

CarpetDiem.fi erbjuder dig en enkel, snabb och smidig lösning då det gäller måttbeställda trendiga gångmattor för ditt hem, företag, uteplats etc. CarpetDiem.fi är en del av Värisilmäbutiken Närpes Golv AB.

Våra gångmattor är åttio centimeter breda och fås i längder från 0,5 – 25 löpmeter* med bägge ändar kantade (langetterade) med matchande garn. Efter att vi mottagit din beställning strävar vi efter att leverera produkten inom de närmaste två till tre arbetsdagarna. Om du önskar så skickas den direkt hem till din dörr.

Kollektionen består av tre olika typer av gångmattor – Atmosphere och Coffee för inomhusbruk, medan Patio är hundra procent vattentålig och kan användas såväl inne som ute. Patio erbjuder således möjligheten att inreda din balkong, terass och uteplats med mattor som inte behöver plockas undan vid regn.

I CarpetDiem.fi:s mattkollektion varvas moderna mönster med traditionella lantliga modeller. Kollektionen väljs ut bland rådande trender och mode på den europeiska kontinenten. Modellerna väljs ut för att passa vår nordeuropeiska smak och livsstil. Vår kollektion hålls medvetet begränsad så att det ska vara lättare för dig som kund att hitta en modell som passar just dig och ditt behov.

Så fyll i önskad längd på gångmattan i längdfältet och priser på samtliga produkter räknas ut. Välj ut din favoritmatta och sätt den i varukorgen och gå till kassan för att slutföra beställningen. I kassan kan du ännu välja om du vill ha halkskydd som kan läggas under mattan samt om du vill att mattan skall levereras direkt hem till dig.

*) Maximilängden beror på den specifika produktens längd som helrulle. Denna är normalt 25 lm. Notera att leveranskostnader tillkommer / ökar vid beställningar som väger mera än 35kg.Leveranstiden för ca. 15- 25 lm långa gångmattor kan även vara längre.

carpetdiem, om oss